Partners van Marika
De vereniging richt zich zo breed mogelijk op de ziekte van Lyme en de daaruit voortvloeiende gevolgen. Dit doet zij op zowel medisch als sociaal maatschappelijk en sociaal economisch gebied.
Whydonate is het centrale platform voor zowel goede doelen als donateurs. Whydonate brengt deze twee partijen op een unieke manier samen met behulp van innovatieve online technieken.
Merkmonsters is een jong en dynamisch reclamebureau, klaar om spraakmakende communicatie tot stand te brengen. Om eerlijk te zijn, we doen niets liever dan dat!
Netwerk Nederland BV kenmerkt zich door een gedegen en sterk teamverband. Onze organisatie is zodanig opgezet dat wij beschikken over een groot ondernemersnetwerk.
GH+O bouwt aan sterke merken. Merken die mensen wat doen. Voor organisaties die willen opvallen, juist doordat ze zichzelf durven te zijn.
Housing Affairs Council
Christmas Market Team
Centagon is an online communication design and advertising agency with over 25 years of experience.Our specialist field is digital marketing transformation. 
Stichting Tekenbeetziekten richt zich voornamelijk op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren
Ook partner worden?
Stuur Marika een bericht en er zal contact met je worden opgenomen.